Wij hebben onze artikelen met betrekking tot financiële steunmaatregelen, telewerken, preventiemaatregelen, medische gegevens van werknemers,... voor u gebundeld.

In deze woelige tijden zit u waarschijnlijk met heel wat (onbeantwoorde) vragen. Wolters Kluwer wil daarom graag uw leidraad zijn naar de meest praktische en volledige informatie. Zo kan u van elk corona-vraagteken een punt kan maken.

Daarnaast vindt u ook in onze databanken, monKEY, senTRAL, Jura en SocialEye meer informatie over de fiscale, sociale en arbeidsrechtelijke impact van het coronavirus en de maatregelen die u kan nemen om uzelf en uw medewerkers te beschermen. Wij stellen alles in het werk onze informatie zo up-to-date mogelijk te houden en dagelijks bij te werken aan de hand van wetgeving, rechtspraak en informatie afkomstig van de overheden. Voor al onze databanken kan u een gratis testversie aanvragen, zodat u snel alle nodige informatie kan verzamelen.

Om bedrijven en preventieadviseurs te helpen efficiënt met COVID-19-risico’s om te gaan en eventuele problemen snel te verhelpen, hebben we onze RiskReporter app uitgebreid met een specifieke COVID-19-functionaliteit. Zo krijgen preventieadviseurs een apart overzicht van alle incidenten die gelinkt zijn aan het coronavirus.

Corona survivalkit: een selectie van enkele handige titels waarmee we u op weg helpen in crisistijd.